jueves, 10 de octubre de 2013

ELS NOSTRES FILLS NO SÓN MONEDA DE CANVI EN CAP NEGOCIACIÓ


Palma de Mallorca, 10/Oct.:- Representants de la Plataforma Així NO! s'han reunit durant el matí del dia d'ahir amb la directora de l'oficina del defensor de Menor de les Illes Sra. María Garrido per manifestar-li la seva creixent preocupació pels fets que han vingut ocorrent en l'arxipèlag a causa de la vaga dels docents per desacord amb el Govern en la forma en què es volen aplicar les diferents reformes educatives.
Cal recordar que la plataforma està integrada per mares i pares de diferents punts de les Illes que coincideixen que els drets dels seus fills i filles de rebre una educació pública, apolítica i de qualitat no han de ser vulnerats en cap concepte i molt menys a “ prendre'ls com a moneda de canvi” en cap taula de negociacions.
Reconeixen el dret a manifestar-se dels docents, amb els qui tenen empatia i comprenen la seva crispació a causa de les fortes retallades que la nostra educació està sofrint per la present crisi, retallades amb els quals tampoc la plataforma està d'acord, però el fet que s'hagin posat per al mig als nostres fills, com a escuts, negant-los el seu dret a rebre les seves classes d'acord al calendari escolar i d'acord al marc legal no els ha deixat indiferents. 
Han exposat que aquestes tres setmanes sense classes només han estat en detriment dels alumnes, ja que ara estan endarrerits en el curs i són ells els qui al final seran els perjudicats.
La Plataforma AIXI NO! moviment denominat “ samarretes blanques” li ha manifestat a la directora del defensor del menor María Garrido que desitgen i creuen que existeixen altres vies legals i correctes per arribar a un consens entre les parts en conflicte, utilitzant la prudència i el sentit comú que en aquests casos hauria d'existir per ambdues parts. Sobretot tractant-se d'una matèria tan delicada com l'educació.

“L'única cosa que ens motiva a mobilitzar-nos són els drets irrenunciables dels nostres fills i filles a seguir estudiant dins d'un marc de convivència, justícia i respecte a tots i cadascun d'ells, sense importar origen, sexe i ideologies, després de tot, creiem fermament que, tant autoritats corresponents, com a sindicats i docents coincideixen en aquests punts, on el benestar dels nostres nens i nenes deu estar per sobre de qualsevol interès que no sigui el de proveir-los d'un futur millor.” han afirmat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario